ZDRAVLJE IZ KOŠNICE
Kolumna by Gordana Hegić na Naturala.hr

Gordana Hegić, rođena 17.6.1976. u Zagrebu, doktorantica je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu (katedra za pčelarstvo). Od 2007 godine član tima za senzoričko ocjenjivanje meda na natjecanjima u Hrvatskoj, član svjetske organizacije COLOSS i član Hrvatskog apiterapijskog društva.

Predavačica je za pčelarske udruge i građanstvo s temama o svakodnevnoj upotrebi pčelinjih proizvoda u prehrani, kao i primjeni pčelinjih proizvoda u kozmetici- njezi kože.
Znanstvenim pristupom i višegodišnjim radom nastala je linija kozmetike s posebnom namjenom zajedničkog naziva APIAROMATERAPIJA koja ujedinjuje pčelinje proizvode (med,vosak, propolis), eterična ulja te hladno prešano ekstra djevičansko maslinovo ulje u potpuno prirodne kreme jedinstvene recepture i postupka proizvodnje zaštićene u DZIV RH.

Kozmetika ne sadrži konzervanse, punila, umjetne boje i mirise, a kozmetičku liniju čine tri kreme: ZLATNA KREMA PROTIV BOLOVA, PROPOLIS KREMA i KREMA NA BAZI MENTOLA.

Svi proizvodi i pripravci vezani uz apiterapiju i apiaromaterapiju plod su dugogodišnjeg učenja i rada, spoj najnovijih znanstvenih spoznaja i dokaza o najstarijem načinu upotrebe pčelinjih proizvoda u održavanju zdravlja i sprečavanju bolesti.

Gordana je velika ljubiteljica životinja i svaki slobodni trenutak provodi u njihovom društvu - što sa svojim (ptica,činčile,ribice), što s tuđim kućnim ljubimcima.

Iz ljubavi prema životinjama nastala je i kozmetička linija proizvoda za kućne ljubimce proizvedena u Hrvatskoj - potpuno prirodna jestiva hidratantna krema ŠAPICA, kao i melem istoga naziva. Davno je ta kozmetika korištena za Gordaninog psa koji je bio s njom punih 17 godina.

Naturala i na Facebook-u!

Preuzeto sa: www.naturala.hr