Šapica - prirodna kozmetika za kućne ljubimce
Jer i naši najdraži zaslužuju najbolju njegu

Odnedavno je Naturalin stručni tim pojačan jednom vrsnom apiterapeutkinjom - Gordanom Hegić. Između brojnih radionica, predavanja i izrade doktorata na Agronomskom fakultetu - ona je i velika ljubiteljica životinja te je razvila posebnu liniju prirodnih proizvoda za njihovu njegu. Cijela kozmetička linija potpuno je neškodljiva za ljubimce pa čak i u slučaju da je pojedu ili poližu.

Znanstvenim pristupom i višegodišnjim radom nastala je linija kozmetike s posebnom namjenom zajedničkog naziva APIAROMATERAPIJA koja ujedinjuje pčelinje proizvode (med, vosak, propolis), eterična ulja te hladno prešano ekstra djevičansko maslinovo ulje u potpuno prirodne kreme jedinstvene recepture i postupka proizvodnje zaštićene u DZIV RH.

Pa ako ljudi zaslužuju najbolje iz prirode za svoju njegu, takvo što zasigurno zaslužuju i naši najdraži kućni ljubimci.

Iz ljubavi prema životinjama nastala je i kozmetička linija proizvoda za kućne ljubimce proizvedena u Hrvatskoj - potpuno prirodna jestiva hidratantna krema ŠAPICA, kao i melem istoga naziva. Davno je ta kozmetika korištena za Gordaninog psa koji je bio s njom punih 17 godina.

100 % Hidratantna krema - Šapica

Sastav: Maslinovo ulje (Olea europaea oil), voda (aqua), med, prirodni emulgator, biljni ekstrakti: stevije (Stevia rebaudiana) i kamilice (Matricaria chamomilla), prirodni konzervans.

 

Melem - Šapica

Sastav: Maslinovo ulje (Olea europaea oil), biljni ekstrakti: stevije (Stevia rebaudiana) i kamilice (Matricaria chamomilla), pčelinji vosak (cera flava).

Preuzeto sa: www.naturala.hr