PROPOLIS KREMA

Aktivni prirodni sastojci kreme na bazi propolisa hrane i omekšavaju kožu, potiču perifernu cirkulaciju na mjestima aplikacije, te imaju blago antibiotičko djelovanje.

Redovitom primjenom smanji će se potreba za kortikosteoridima preparatima kod tvrdokornih lišajeva, kroničnih ekcema i nekih oblika psorijaze. Čisti bagremov med hidratizira i obnavlja stanice, prodire u dublje slojeve kože transportirajući pri tome ljekovite sastojke, sadrži aminokiseline, enzime, organske kiseline, vitamine, mineralne tvari te proteine iz žlijezda slinovnica pčela.

Propolis pospješuje prokrvljenost i bržu izmjenu tvari u stanicama, a rezultat toga su obnova površinskih stanica kože i brže zacjeljivanje ozljeda na njoj.

Zbog svojeg protuupalnog djelovanja pomaže kod zacjeljivanja manjih rana, hemeroida, ogrebotina i opekotina, koristi se i nakon brijanja ili depilacije.

Sitne porezotine će brže zacijeliti, spriječiti će se iritacija, a koža će biti duboko nahranjena.

Pospješuje zarastanje manjih ozljeda, ogrebotina i rana na koži, zacjeljuje opekline, umiruje iritiranu i opečenu kožu nakon dužeg boravka na suncu, uklanja gljivične infekcije (između prstiju, na noktima, na tijelu), umiruje pelenski osip, i sprječava njegovo nastajanje, ubrzava zacjeljivanje i suprinfekciju kod herpesa i inficiranih uglova usana (tzv. žvala), smanjuje svrbež i iritaciju kod popucanih kapilara i pojačane venske staze, omekšava tvrdu kožu na laktovima i petama.

KREMU JE POŽELJNO ČUVATI U HLADNJAKU!

ISKUSTVA IZ PRAKSE

Propolis krema pomogla je nakon „nezgoda u kuhinji“ tj. opekotina uljem,vodom idr. Nije se pojavio mjehur nego je koža bila crvena, bol se nije osjetila. Ovo su iskustva mnogih klijentica nekon upotrebe propolis kreme. Mladenačka koža sklona aknama i crvenilu nakon od prilike tri tjedna redovite primjene postaje „normalna i zdrava koža“ kažu korisnici.

Dugogodišnji ožiljci, fleke, hiperpigmentacije ili pjege redovitom upotrebom kreme znatno su se smanjili ili potpuno nestali. Kožne promjene lišajevi, psorijaza, neurodermitis također su uspješno uklonjeni primjenom propolis kreme.

Terapija za hemeroide je usmjerena prvo prema reduciranju simptoma tj. bolova i nelagode. Krema je i u borbi protiv hemeroida pokazala izvrsne rezultate, smanjila bolove a ponekad potpuno uklonila i sve ostale probleme.

Nakon depilacije (ili kod muškaraca nakon brijanja) smiruje kožu, sprečava pojavu crvenila i infekciju. Nakon pretjeranog izlaganja suncu smiruje crvenilo i osjećaj peckanja i zatezanja kože pa je roditelji vrlo rado koriste i za osjetljivu dječju kožu nakon izlaganja suncu.